Lov na zaklad: Zgodovina Pekarne

Podrobnosti

 • četrtek, 19 avgust, 2021
 • | 09:00
Priporočamo

PODROBNOSTI

 • Datum:

  četrtek, 19 avgust, 2021
 • Ura:

  09:00
 • lokacija:

  MC Pekarna

Kaj vse skriva MC?

 

Ekipa Društva IndiJanez vas vabi v Pekarno na čisto novo doživetje, ki bo razgibalo vaše sive celice in vam popestrilo dan, zraven pa se boste še kaj naučili. Ker se septembra nadaljuje praznovanje 27. obletnice KC Pekarna, se nam je zdelo primerno, da vam predstavimo njeno bogato zgodovino, pri čemer vas bomo še malo "namučili". 

 

Aktivnost smo obenem poimenovali kar escape room in lov na zaklad, saj gre za mešanico miselnih nalog, raziskovanja in reševanja ugank, skozi katere se pomikate po prostorih MC-ja in zbirate skrite delčke njegove zgodovine. Cilj je sestaviti celotno zgodovino kompleksa Pekarna od njegovih začetkov do današnjega dne v čim krajšem času. 

 

Scenarij je namenjen predvsem mladim, seveda pa tudi izkušenim ugankarjem. Dobrodošli ste vsi ljubitelji escape room-ov, lovci na zaklade, detektivi ter takšni ali drugačni pustolovci!

 

Aktivnost je brezplačna in predvidena za skupine od 3 do 6 ljudi starosti nad 15 let. Zgodovino Pekarne boste lahko odkrivali vse do 10. septembra; na voljo so termini od ponedeljka do petka med 9. in 14. uro.

 

Prijave zbiramo na elektronskem naslovu pekoskop@gmail.com. V sporočilo zapišite predvideno velikost skupine, okvirne starosti udeležencev in želeni dan, odpisali vam bomo z možnimi termini. 

 

Se sliši preprosto? Pridite in se preizkusite! 

 

 


slikaslikaslikaslikaslikaslika


Lokacija
MC Pekarna
Ostali dogodkiVsi
Zadnje objaveVse
Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Vaše nastavitve piškotkov so bile shranjene