KOALA VOICE / Pekarna Open Air / 2. 10.

Podrobnosti

  • sobota, 02 oktober, 2021
  • | 20:00
Priporočamo
Foto: Jaka Teršek

PODROBNOSTI

  • Datum:

    sobota, 02 oktober, 2021
  • Ura:

    20:00

Dvorišče Pekarne bo spet oživelo, tokrat z izjemnimi KOALA VOICE, ki so nam prirasli k srcu s svojo neobremenjenostjo, razbijaško indie punk prezenco polno nalezljivih melodij in zasoljenih kitarskih riffov.

 

V letu 2020 so se Koala Voice posvetili ustvarjanju in snemanju njihovega 4. studijskega albuma z naslovom Plata, ki pa so ga že ob koncu leta začeli predstavljati širši publiki v obliki singlov, obogatenih z videi, za pesmi Vertigo, Vukovi in nazadnje Spaghettification. Z miksom indie rocka, popa, stonerja, rocka, countryja in diska, nam Koala Voice v slovenščini, srbohrvaščini in angleščini ponujajo 13 novih pesmi, ki odražajo časovno obdobje napolnjeno z iskanjem odgovorov večno neodgovorjenih vprašanj o ljubezni, prijateljstvu in srcozlomu, kjer poskušajo najti odgovor v malih trenutkih sreče. Ko opevajo stvari, ki malo bolijo, čudne rože, tuširanje, zaskrbljene ljudi, volkove in vrtoglavice, vam z albumom Plata, Koala Voice pustijo, da najdete skrite dele sebe skozi njihove pesmi.

Koala Voice so Manca Trampuš, Domen Don Holc, Tilen Prašnikar in Miha Prašnikar.

 

Vstop je prost, zbirali pa bomo prostovoljne prispevke. Dogodek prireja Društvo IndiJanez in poteka v okviru projekta Besede v notah, ki ga sofinancirata Mestna občina Maribor in MIZŠ.

 

Skozi sklop koncertov Besede v notah prepoznavamo in predstavljamo glasbenike, ki s svojimi avtorskimi besedili dosegajo presežke na področjih lirike, metaforike, angažiranosti, aktivacije, sporočilnosti in izvirnosti. Cilj je rušenje ločnice med poezijo v glasbi in poezijo v literarni umetnosti, saj skozi projekt poudarjamo liričnost kot enakovredno glasbenemu aranžmaju. Besedila skupin, ki jih predstavljamo, so velikokrat premalo razumljena ali znana, ko jih ovija glasba. Na koncertih obiskovalcem razdelimo brošure oziroma t.i. "koncertne liste", ki s QR kodo povezujejo posnetek na spletu z besedilom.


Foto: Jaka Teršek


Oglejte si galerijo slik s koncerta fotografa Roka Zorca.


slika


Organizator
  • Društvo IndiJanez
Vstopnice
  • Brezplačno
Ostali dogodkiVsi
Zadnje objaveVse
Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Vaše nastavitve piškotkov so bile shranjene