KLUBEZEN: Hamo & Tribute 2 Love

Podrobnosti

 • petek, 14 oktober, 2022
 • | 21:00
 • Mc Pekarna
 • Vstopnina:

  Early Bird v MC Pekarna: 15 EUR


  Predprodaja Eventim: 20 EUR (Petrol, Pošta, OMV, 3dva trafike, Kiosk, Europark info točka...)


  Predprodaja: 18 EUR


  Na dan: 22 EUR

PODROBNOSTI

 • Datum:

  petek, 14 oktober, 2022
 • Ura:

  21:00
 • lokacija:

  Mc Pekarna

Vstopnice:

 • Early Bird v MC Pekarna: 15 EUR
  (RES ZA TISTE NAJBOLJ ZAGRETE IN HITRE)
 • Predprodaja Eventim: 20 EUR
  • (Petrol, Pošta, OMV, 3dva trafike, Kiosk, Europark info točka...)
 • Predprodaja: 18 EUR
 • Na dan: 22 EUR

Prepričljivi, iskreni, energični, čustveni in dinamični koncerti so eden od ključnih adutov zasedbe Hamo & Tribute 2 Love, ki nedvomno sodi v prve vrste slovenske rock glasbe. Po neuradni, živi plošči 'The Bootleg' je band svoj prvi studijski izdelek '2' izdal leta 2013. Plošča sicer z večinoma angleškimi teksti je prinesla 'Rožice' in 'Dejva bit čist bliz' in začela več kot zgolj uspešno glasbeno in lubezensko zgodbo. Že dve leti kasneje so Hamo in druščina predstavili svoj drugi album 'Pol' oziroma 'Pol S' z 'Gospo Magister' in 'Greva še mal dlje', pomembno prelomnico pa je za skupino pomenil tretji album '3P' ('Dolgo nisva pila', 'Zabluzu', 'Vreme za lubezen', 'Telo'), ki so ga izdali na dan prvega (razprodanega) koncerta v Kinu Šiška v letu 2017. Pohvale kritikov so album izpostavile kot enega najbolj iskrenih glasbenih izdelkov, kar se je čutilo tudi na koncertih in v srcih njihovih obiskovalcev in oboževalcev. Album jih je upravičeno zasidral med najbolj priljubljene izvajalce na slovenskem glasbenem prizorišču, kar so Hamo & Tribute 2 Love vzeli kot izziv in leta 2019 postregli z albumom '4K' ('Pomlad', 'Prva vrsta', 'Srce ne more več', 'Kje gori'), najbolj razgibano ploščo zasedbe, ki je kot prva med vsemi nastala v današnji, aktualni zasedbi Hamo & Tribute 2 Love. '4K' je leta 2021 dobil tudi svojo izštekano različico 'Iz4Kani skorlajv' ('Lažnivec (Povej ej)'). Album, ki je bil posnet v živo v studiu, saj drugače ne bi mogel biti posnet zaradi okoliščin, v katerih je nastajal, je prinesel nov pogled zasedbe na lastno glasbo – prvinski, surov, akustičen. Medtem, ko so Hamo & Tribute 2 Love predstavljali '4K' in 'Iz4Kani skorlajv' na koncertih po Sloveniji, pa so čisto po tiho snemali in posneli nov album '22', njihov peti studijski album, ki so ga na vinilu izdali 22.5.2022.

Hamo & Tribute 2 Love so v vseh letih svojega dela in lubezni do njega večkrat pokazali in dokazali, da so v živo prepričljivi, močni in … karizmatični. In da počnejo točno to, kar imajo radi in kar lubijo.

************

Povežite se s Hamom & Tribute 2 Love

 


Dejavnosti Društva IndiJanez na področju kulture podpirajo Mestna občina MariborUrad Republike Slovenije za mladino in Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti.

Dogodek poteka v okviru projekta POEZIJA V ŽIVI GLASBI, koncertnega cikla, ki združuje elemente žive glasbe in lirične umetnosti. Koncertne liste z dogodkov dopolnjujejo podnaslovljeni videoposnetki pesmi, dostopni na spletu. Gre za nov način posredovanja glasbe, ki liričnosti pesmi ne postavlja le za enakovredno live doživetju, ampak jo obravnava kot enega njegovih ključnih elementov. Rezultat tega pristopa je koncert kot zaokroženi, večdimenzionalni dogodek, ki je dostopen različnim skupinam poslušalcev. 

Utrinki iz dogodka

Galerija slik

slika


Utrinki iz dogodka
Galerija slik
Lokacija
Vstopnina

Early Bird v MC Pekarna: 15 EUR


Predprodaja Eventim: 20 EUR (Petrol, Pošta, OMV, 3dva trafike, Kiosk, Europark info točka...)


Predprodaja: 18 EUR


Na dan: 22 EUR

Ostali dogodkiVsi
Zadnje objaveVse
Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Naš spletni portal uporablja piškotke

... z namenom zagotavljanja kvalitetne spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Vaše nastavitve piškotkov so bile shranjene