Festival Scena 2016 - prijava

FESTIVAL SCENA 2016

NOVO!!!
Za vse, ki ste se na prejšnje festivale že prijavljali: tokrat bo Scena potekala v KC Pekarna, v dvorani Gustaf in dodatni program v MC-ju. Pogoji bodo več kot popolni: najeli bomo razsvetljavo in ozvočenje podjetja Soundbiro, sodelovala bo izkušena ekipa tehnikov in dosedanjih organizatorjev. Vsak dan afterparty v MC-ju, piknik za bende pa v pekarniškem parku na travici.

Ideja Festivala Scena je nastala v želji, da glasbena kultura in raznolikost v Mariboru ostaneta prisotna in da se glasbena sfera v prihodnosti še naprej korenito razvija in zaznamuje prostor in čas na področju kulture. Ob udeležbi na odrih že bolj ali manj uveljavljenih skupin nam je poseben izziv motivacija tistih, ki zaradi različnih vzrokov še niso nastopili pred širšim občinstvom.

Zagotovljena bo polna tehnična in logistična podpora pri nastopu. Glasbene skupine bodo prejele večkanalne posnetke celotnega nastopa, prav tako pa jim bomo omogočili snemanje live-demo posnetkov. Predvideni so 30 minutni nastopi udeležencev. Festival Scena bo za obiskovalce brezplačen.

Festival je sestavljen iz treh koncertnih dni ter okrogle mize, ki poteka dan pred koncertnim sklopom.

Podrobnosti razpisa: http://www.pekarna.net/novica/odprt-razpis-za-festival-sceno-2015
 

V nadaljevanju (spodaj) je obrazec, ki ga je potrebno izpolniti za prijavo na festival. V kolikor obrazec ni prikazan pomeni, da v tem brskalniku niste prijavljeni v vaš Google račun. Prosimo prijavite se v poljuben Google račun in osvežite ali znova obiščite to stran. Prijava v Google račun vam bo omogočala kasnejše urejanje obrazca ali popravljanje napak.