Festival SCENA 2020

Društvo Indijanez izdaja razpis za sodelovanje mariborskih glasbenih skupin / glasbenikov na glasbenem Festivalu Scena, ki se bo letos odvijal od 10.4. do 12.4.2020 v Mariboru v dvorani ŠTUK. Glasbenike z razpisom pozivamo, da se prijavijo in s koncertom sodelujejo na festivalu. Na festival se lahko prijavijo tudi glasbene skupine, ki ne izvajajo izključno avtorske glasbe. 
 
Ideja Festivala Scena je nastala v želji, da glasbena kultura in raznolikost v Mariboru ostaneta prisotna in da se glasbena sfera v prihodnosti še naprej korenito razvija in zaznamuje prostor in čas na področju kulture.
 
Zaradi obsežnosti projekta in nerednim financiranjem organizator udeležencem ne bo mogel poplačati s honorarjem, obljubljamo pa nekaj, kar je za glasbeno sceno in glasbenike tudi pomembno in vredno, tj. kulturno-glasbeno izmenjavo v velikem obsegu in polno tehnično in logistično podporo pri nastopu. Organizator bo zagotovil osnovno glasbeno opremo, ozvočenje, profesionalne tehnike, lučkarje in vse ostalo, kar je potrebno za dobro izvedbo glasbenega nastopa.
 
POGOJI SODELOVANJA
 
Na razpis se lahko prijavijo glasbeniki / glasbene skupine iz Maribora in njegove bližnje okolice (30km).
 
RAZPISNI ROK
 
Razpis se zaključi 23.3.2020. Prijave, ki bodo prispele po navedenem roku praviloma ne bomo upoštevali.
 
PRIJAVA
 
Na spletni strani www.pekarna.net izpolnite vprašalnik oz. kliknite na spodnjo povezavo:
http://pekarna.net/novica/festival-scena-2020
 
OBVEŠČANJE O IZBORU
 
Po končanem razpisu bomo naredili selekcijo, saj smo časovno omejeni in se vsi mariborski glasbeniki enostavno ne bodo mogli predstaviti.
O izboru nastopajočih vas bomo obvestili po elektronski pošti oz. na naveden kontakt.
 
INFORMACIJE V ZVEZI Z RAZPISOM
 
Za več informacij nam pišite na pisarna(afna)indijanez.si
 
OBRAZEC ZA PRIJAVO: