Podporniki in partnerji

ŠOUM: www.soum.si

ŠTUK: www.stuk.si

IZKLOP: www.izklop.si

RADIO CITY: www.radiocity.si

DOSTOP: www.dostop.si

HAPPY OL' Mc WEASEL: www.happyolmcweasel.com

ZIRCUS: www.myspace.com/zircusband

MESTNA OBČINA MARIBOR: www.maribor.si

AMIS.NET: www.amis.net

HARTMAN: www.hartman.si

GLASBENI CENTER ČURIN: www.glasbeni-center.com

PARANOID: www.paranoid-zine.com

ROCK ON NET: www.rockonnet.com

DIRTY SKUNKS: www.dirtyskunks.org

CVETLIČARNA: www.cvetlicarna.info

ROCK THE NATION: http://www.rockthenation.eu

LIMMITATIONES: http://4stsssss.limmitationes.com/

MOVIT: http://www.movit.si/

URAD ZA KULTURO IN MLADINO MARIBOR: http://www.maribor.si/podrocje.aspx?id=556

MESTNA OBČINA MARIBOR:  www.maribor.si

 

Društvo IndiJanez je bilo na začetku leta 2018 uspešno na JR »Zaposlitev na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju«. Pridobili smo 2 novi zaposlitvi.

Predmet javnega razpisa so spodbude za zaposlitev mladih, namenjene povečevanju zaposljivosti mladih iskalcev prve zaposlitve in brezposelnih mladih od 15 do vključno 29 let na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju. Gre za zaposlitev, ki mladim prinaša možnost za pridobivanje kakovostnih delovnih izkušenj, znanj in kompetenc mladinskega delavca, za mladinski sektor pa predstavlja prispevek k rednim dejavnostim organizacij v javnem interesu v mladinskem sektorju na področju mladinskega dela ter k izboljšanju kakovosti mladinskega dela.

Cilj javnega razpisa je spodbuditi in zagotoviti večjo zaposljivost ciljne skupine mladih, kar povečuje možnosti njihove zaposlitve po izteku operacije ter prispeva k znižanju brezposelnosti mladih. V času trajanja operacij za osem mesecev bo v obdobju od 1. 2. 2018 do 31. 10. 2018 skupaj zaposlenih 113 mladih na projektnem delovnem mestu mladinski delavec, 47 v kohezijski regiji Vzhodna Slovenija in 66 v kohezijski regiji Zahodna Slovenija.

Mladinski delavci bodo v organizacijah v javnem interesu v mladinskem sektorju sodelovali in se usposabljali oziroma opravljali vsaj eno od naslednjih ključnih del oziroma pričakovanih aktivnosti: načrtovanje mladinskih programov v sodelovanju z mladimi, izvajanje mladinskih programov v sodelovanju z mladimi, vrednotenje programov mladinskega dela, vzpostavljanje in vzdrževanje sodelovalnih in zaupnih odnosov z mlado osebo, delovanje z mladimi v skupinah in timih, omogočanje mladim pridobivanje kompetenc ter izvajanje dejavnosti za razširjanje rezultatov dela mladih.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Več na: eu-skladi.si

 

 

Program kluba

24
Nov
Sob
MC Pekarna, Maribor
22:00
07
Dec
Pet
MC Pekarna, Maribor
22:00

Naš program drugje

12
Mar
Tor