N'Toko

14
Sep
2018
Datum: petek, 14.9.2018
Ura: 22:00
Kraj: MC Pekarna
Vstopnina: 6€ predprodaja (MC Pekarna) / 7€ na dan koncerta z rezervacijo na www.pekarna.net / 8€ dan dogodka brez rezervacije
Organizator: IndiJanez

Novomeščan Miha Blažič alias N’Toko velja za tehnično najbolj izpopolnjenega slovenskega raperja. Svojo kariero je začel kot vokalist uspešnega funky-jazz-rap kolektiva Moveknowledgement, kasneje se je začel udeleževati tudi raznih improvizacijskih freestyle tekmovanj, ki so mu dvakrat prinesla naslov državnega prvaka.

Tokrat bo nastopil v živo z vsemi elektronskimi napravami, igral pa bo mešanico komadov iz zadnje, v Nemčiji izdane plate "Emirates" in starejše stvari iz slovenskih plat.

Diskografija:

> Studijski albumi
Cesarjeva nova podoba (2003)
Dobrodelni koncert ob koncu sveta (2005)
Ex Shanti/Future Shanti (2010)
Parada ljubezni (2010)
Mind Business (2013)
Emirates (2017)

> EP-ji
Where's Waldo (2004)
Elixiryproslam (2007)
Fight Like a Girl (2012)

Vstopnina:
- 6 EUR v predprodaji (MC Pekarna)
- 7 EUR na dan koncerta z rezervacijo na www.pekarna.net
- 8 EUR na dan koncerta brez rezervacije

Koncert poteka v sklopu cikla "Besede v notah". Delovanje Društva IndiJanez podpirajo Mestna občina Maribor, Ministrstvo za kulturo, Urad RS za mladino, Zavod za zaposlovanje, ŠOUM, Evropski socialni sklad, Ministrstvo za izobraževanje.

 

Naš program drugje

12
Mar
Tor