MRFY: TOP MONT, Maribor!

05
Apr
2019
Datum: petek, 5.4.2019
Ura: 21:00
Kraj: MC Pekarna, Maribor
Vstopnina: 6 - 8 EUR
Organizator: IndiJanez, MRFY
#prvič
 
Serbus, Servus, Serba, Seos, 5305, Ss, Čaos i pozdraf Maribor!
____________________________
 
Ki te ste, štajerski vagabundi in volkulje; smo glasno opozarjali skoz okna belega Volkswagen Caddija, ko smo se čez Stari most približevali Pekarni. Pa vi ste ja fsi fukjeni, so vpile #štajerkepododrom in se nam plesoče približevale. In smo se zibali... kot da bi tla visela na vrveh. Pa da bi se kakšna od njih strgala, o da, potem bi bila to čaga na puni ror. Heh. No, kmalu po končanem, so se vse veverice, srne in metulji vrnili nazaj v miren objem gozdov ter travnikov, kjer se bo zelenje še dolgo spominjalo blamaže Rokove sestrične, ki smo jo v soboto zjutraj našli zakomirano na klopci pri Treh ribnikih in je naslednji dan dojila njegovega mrzlega bratranca Reneja in se pretvarjala, da ga ne pozna.
 
- Rousseau, J. J., Družbena pogodba ali načela državnega prava (Ljubljana: Cankarjeva založba, 1960.)
 
KONCERRT imamo. Koncert v Mariboru. Na prvi postojanki naše vseslovenske turneje TOP MONT!
________________________
A B O U T  
 
Leto 2018 je bilo za nas mogočno. Izdaja EP-ja, Dobar dan turneja, Izštekani, izdaja dolgometražne plošče Story s predstavitvijo na obletnici Kina Šiške, turneja s Siddharto in veliko ostalih nastopov doma in v tujini ter kar nekaj (singlov) videospotov.
 
Leto 2019 smo pričeli s kratko koncertno pavzo kreativnosti. Nabrali smo si novih idej, ki smo jih pripravljeni deliti s slovensko publiko. Naš show bo poleg železnega repertoarja in vseh ostalih komadov iz plate zajemal tudi nekaj novosti. Originalov in priredb. Inštrumentala in vokala. V karavani se bodo poleg ustaljenih mačkov Žmigsa, Bajca, Terška in Sonicov znašli tudi vizualci, ki bodo poskrbeli za barvito koncertno izkušnjo. 
 
Po singlih iz plate Story - “Umru zate”, “Omama”, “Tebe” in “Recall” bo glasnik turneje videospot, narejen v kolaboraciji z Warehouse kolektivom, komad z naslovom “BBY”, ki izlazi konec meseca marca. 
___________________
M U S I C A
Umru zate - https://www.youtube.com/watch?v=i5R_zRhcOVs
Anakin - https://www.youtube.com/watch?v=UQ1rh5dIikc
Omama - https://www.youtube.com/watch?v=hciG0_NTNoU
 
Plata "Story" availible on all streaming platforms, you can also buy it online: https://www.sonictribe.net/album-story
___________________
P O G O J I  U P O R A B E (npr.):
 
Plan je, da z vsemi frendi uletiš ob ene 9, rahlo ufuran in pune nahajpan. Greš za šank, se akumuliraš na prostor i folk, pogleduješ na okol koga kej poznaš, kdo je kej hud, najdeš sweet spot in pričakaš predgrupo. Ta te ogreje. Že si poskočen v koraku. Ko svršijo se obrneš in si malo hahaha lalala, se oplemenitiš v željeno stanje duha, ki ga kaj kmalu zatem sprostiš v MRFY štorijo. Nastop. Njegov namen je, da ti zavre v tvojih malih lepih umitih ušeskih. Te kaj zanimivega vpraša ali podreza v najrazličnejše telesne hormone. Se smeji in joče. Te prime za roko in odpelje od začetka do cilja. Ne konca. Na to, kar se zgodi po vsem tem, nimamo vpliva. Obstaja več različnih scenarijev, vsak od njih pa naj bo prikrajšan vsaj za bruhico. 
___________________
 
P R E D G R U P A: TBA (to pomeni to be announced, kar pomeni, da bomo jih še oznanili)
__________________
 
V S T O P N I N A:
6€ predprodaja / 8€ na dan koncerta
_________________
 
M E R C H: 
Plata "Story" - 12€
Majica - 15€
Plakat - 2€
Rizle - 2€
EP "A Side of the Story" - 5€
+ free nalepke, če karkol kupš ;)
++ surprise merch
 
HAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH
 
TOP MONT ༼ つ ◕_◕ ༽つ TOUR,
 
Turneja, ki je ne pozabiš!
 
*For more content check our Instagram account: mrfy_band 

Program kluba

21
Aug
Sre
MC Pekarna, Maribor
19:00
28
Sep
Sob
MC Pekarna, Maribor
21:00