MC Members party

11
Mar
2017
Datum: sobota, 11.3.2017
Ura: 21:00
Kraj: MC Pekarna
Vstopnina: Prost vstop
Organizator: KD MC IndiJanez
3 mesece je naokoli in čas za nov MEMBERS! Sloves itak pove več od besed, pa vseeno za zelence par osnovnih napotkov oz. odgovorov na najbolj pogosta vprašanja. Ker pa je tudi nekaj novih zadev, pa ne bo nikomur krona z glave padla, če si tudi prebere:
 
- Vstop na Members je dovoljen samo članom Društva IndiJanez z veljavno člansko izkaznico in če so dobre volje.
 
- Ne, ne da se včlanit na dan dogodka. Če se misliš priključit Društvu IndiJanez, moraš po neki logiki to začutit ob vsaj enem predhodnem obisku kluba in se takrat včlanit.
 
- Karaoke bodo. Ker ko jih enkrat ni bilo, je bil splošni jok in stok pa jamranje pa grožnje pa ne vem kaj. Pa malo se lahko pripravite, ker če poznaš par besed komada še ne pomeni, da boste znali tudi zapet. Seznam pesmi: http://www.pekarna.net/shared/KARAOKE_SEZNAM_members_SEPT.pdf
 
- Plesne karaoke bodo ali pa tudi ne. Izrazite svoje mnenje, zahtevo, vztrajajte, protestirajte.
 
- Rajanje bo. Plešete lahko posamično, v parih, trojkah, lahko pa tudi četvorko. Pet in več že štejemo za protest in vas bomo preganjali ;-)
 
- Imaš nezadržno potrebo po javnem nastopu in se za Members lahko ravno najbolj odklopiš? Če imaš na zalogi kakšno odpičeno idejo, kaj bi lahko predstavil(a) na Membersu na odru, nam piši. V poštev pridejo npr. čarodeji, vajperji (viping), beatboxerji, plesalci na drogu, klovni, grimase,...
 
- Cene pijače bodo zelo prijazne. Potrudimo se, da bomo prijazni tudi mi, kot ponavadi. ;-)
 
FB dogodek https://www.facebook.com/events/1663137663988910/