Koala Voice (Wolkenfabrik) + MRFY

03
Nov
2017
Datum: petek, 3.11.2017
Ura: 21:00
Kraj: MC Pekarna, Maribor
Vstopnina: 5 EUR (prej ali z rezervacijo), 7 EUR (na dan oz. brez rezervacije)
Organizator: IndiJanez
Od albuma Kangaroo’s a Neighbour minevajo tri leta. Čas je, da Koale predstavijo svet, v katerem so živeli po tem, ko so ga predstavili javnosti. 
 
Album Wolkenfabrik je ogledalo korakov, ki so jih naredili od Kisovca, Ljubljane, Črnomlja, Moskve, Liverpoola, Talina, Varšave in Groningena. Zdelo se jim je skoraj več let v enem. 
Predstavili vam bodo rezultat glasbenega razmišljanja, pogledov na svet in produkcijske vrline, ki jih je z njimi delil Danton Supple. 
 
Koala Voice so štiričlanska glasbena zasedba iz Zasavja, ki ji življenje dajejo Domen Don Holc (kitara), Manca Trampuš (kitara, vokal), Miha Prašnikar (bobni) in Tilen Prašnikar (bas).
 
Včasih zaletavo razbijaški, drugič že prav nesramno popoidni. Svojo glasbo mešajo z glasbo, ki jo radi poslušajo, preizkušajo nove načine, besedil se lotevajo poetično medtem ko melodijo delajo iz občutenega. Žanrsko jih ljudje uvrščajo vse od modernega popa, indie alternative, rocka 70., progresije, odvisno od tega kar pač v danem trenutku vsak posamezni poslušalec vidi, sliši, začuti. Koncertirati so pričeli novembra 2012 in od takrat naprej so izredno aktivni. Poleg manjših klubskih koncertov so nastopili na Vičstocku 2013, Rock Otočcu 2013, zabeležili zmago na Festivalu Vizije 2014 ter zmago na Špil ligi 2014. Predstavili so se tudi na odprtju sezone Kina Šiške, kjer so nastopili na velikem odru. Zadnja tura po Sloveniji se je zgodila v sklopu Klubskega Maratona 2014. Datum izdaje prvega albuma z imenom Kangaroo's a Neighbour je 6.2.2015.V avgustu so zaključili s snemanjem prvenca pod taktirko Petra Dekleve, istočasno pa jih je Si.mobil povabil, da posodijo komad Go Disco, Go za njihovo reklamo – Orto gigastic. Reklama jim je do sedaj dodatno prispevala k njihovi večji prepoznavnosti med širšim občinstvom vseh žanrov.
 
Vstopnina:
5 EUR v predprodaji oz. z rezervacijo na www.pekarna.net
7 EUR na dan oz. brez rezervacije
 
FB dogodek: https://www.facebook.com/events/1426381130773630
 
https://www.facebook.com/VoiceKoala
https://www.youtube.com/channel/UCGTyrZKUYB5bBk4D_27NdKA
http://www.koalavoice.com/
 
Skupina MRFY od leta 2013 deluje v Ljubljani in Novem mestu pod avtorsko taktirko in vokalnim izražanjem Gregorja Strasbergarja, suvanja nizkotonskih vibracij Lenarta Merlina, vudu elegance kicka, snera in hi-hata Roka Klobučarja in harmoničnih izdihljajev šestih strun Tomaža Zupančiča. Štirje študentje, stari med 19 in 23 let in se skozi glasbo skupaj razvijajo, odkrivajo nove resnice in predvsem sproščajo svoja čutenja in potrebo po ustvarjanju.
 

Program kluba

21
Sep
Pet
22
Sep
Sob
MC Pekarna
22:00
29
Sep
Sob
MC Pekarna
21:00
05
Okt
Pet

Naš program drugje

12
Mar
Tor