The DOORS Experience

05
Okt
2018
Datum: petek, 5.10.2018
Ura: 21:30
Kraj:
Vstopnina: 7 EUR v predprodaji (MC Pekarna) / 8 EUR na dan dogodka z rezervacijo na www.pekarna.net / 9 EUR na dan dogodka brez rezervacije
Organizator: IndiJanez
The Doors Experience na odru oživijo brezčasen zvok, prav tako pa tudi revolucionaren šov skupine Jim Morrison & The Doors. Desetletja po smrti Jima Morrisona skupina uresničuje njegovo magično moč. Le redkim je uspelo posredovati edinstven občutek skupine The Doors na svojih koncertih.
 
Kultne skladbe, na primer Light My Fire, Break On Through, The End, Alabama Song, Touch Me, Roadhouse Blues in People Are Strange, poskrbijo za to, da koncerti privržencem nudijo poseben glasbeni užitek.
 
Da lahko skupina interpretira tudi poznejše hite skupine The Doors, na primer Riders On The Storm ali L.A. Woman, so klasičnim inštrumentom (orgle, kitara in bobni) dodani tudi električni klavir in bas kitara.
 
Na koncertih je moč slišati več kot 40 skladb iz bogatega repertoarja skupine The Doors. The Doors Experience, ki jo je osnoval Jason »Jim« Boiler, je nastala leta 2001. Skupina nastopa po vsej Evropi.
 
Med poznavalci uživa skupina ugled najboljše Doors tribute skupine v Evropi. Za to so zaslužni člani skupine, ki obvladajo svoje inštrumente, dodajo pa še kvaliteten nastop na odru. K temu prispeva tudi nastop Jasona in osupljiva podobnost Jimu Morrisonu. Jason nas prepriča z videzom, gestiko, karizmo, predvsem pa z glasom, brez da bi postavljal dvom v Morrisonovo edinstvenost.
 
www.thedoors.at
 
Vstopnina:
- 7 EUR v predprodaji (MC Pekarna)
- 8 EUR na dan koncerta z rezervacijo na www.pekarna.net
- 9 EUR na dan koncerta brez rezervacije

Program kluba

26
Apr
Pet
MC Pekarna, Maribor
20:00
10
Maj
Pet
MC Pekarna, Maribor
20:00
11
Maj
Sob
MC Pekarna, Maribor
22:00
28
Sep
Sob
MC Pekarna, Maribor
21:00