The Black Wizards + Gruden / Mc Pekarna

08
Mar
2020
Datum: nedelja, 8.3.2020
Ura: 20:00
Kraj: MC Pekarna, Maribor
Vstopnina: tba
Organizator: IndiJanez, Brutal Partysan
Brutal Partysan, v sodelovanju z Indijanez, predstavlja:
 
Psihadelično stonerski konec zime z enimi in edinimi THE BLACK WIZARDS in GRUDEN, dvojico iz prekmurskih ravnic. Odženimo zimo s psihadelično-stonerskimi melodijami, ki vas bodo spravile v popolno hipnozo in ekstazo. To bo naša nedeljska maša, ki vas bo popeljala na enkratni psihadeličen izlet v onstranstvo. 
 
THE BLACK WIZARDS (Psychedelic Stoner Rock, Portugalska)
 
Črni čarovniki, rojeni v digitalni dobi, so štirje analogni glasbeniki, ki širijo psihadelične groove ritme daleč naokoli. Navdih črpajo iz istih vodnjakov kot mnogi drugi glasbeniki podobnega kova, toda kljub temu pa jim je uspelo dati nov zasuk na prej slišane melodije in jim vtisniti svojo unikatno osebnost. Črni čarovniki so na sceni eksplodirali leta 2015 s svojim nadvse dobro priznanim prvim albumom "Fire of Lake", ki jim je omogočil tudi prvo evropsko turnejo. Manjkalo niti ni nastopov na večjih festivalih širom Evrope. Še večji prodor na sceni jim je omogočil drugi album "What the Fuzz". Takoj po izidu so se podali na drugo evropsko turnejo. Njihovi koncerti so znani po intenzivni eksploziji čustev, pomešanih z delirijem in zmešnjavo hkrati. Z zadnjim albumom "Reflections" so le  še utrdili svoj položaj in upamo si trditi, da so Črni čarovniki trenutno najbolj plodovita in obetavna psihadelično stonerska skupina na sceni!
 
FB: https://www.facebook.com/theblackwizardsband/
YT: https://www.youtube.com/watch?v=9DMpwhfbKHE&t=1052s
BandCamp: https://theblackwizards.bandcamp.com/
 
GRUDEN (Sludge/Stoner, Prekmurje)
 
Zima v Prekmurju je najlepša če je dosti sonca in je prekleto mrzlo! Dvojec Gruden, ki ga tvorita prvotni bobnar soboških samurajev Jinho Jinza in synth polovica nojzerskih prvakov Hexenbrutal, se z albinijevsko kotalečim basom in živalskim bobnanjem brezkompromisno spušča v hrupne vode sludge/stoner estetike z nojzersko kričečim vokalom. Gruden sta kot svež in brutalen veter v najlepšem zimskem dnevu!
 
Skupina je tako friška kot letošnja "zima". Trenutno še nimajo fb strani in nobenega komada na medmrežju. Coming soon!
 
_________________________
 
MC Pekarna
8. 3. 2020
20:00 (začelo se bo točno zaradi nedelje!)
 
Prispevek: TBA